B-tipi hapishaneye hoşgeldiniz!

10 Haziran 2010 Perşembe

Ahlaka, Tahammülsüzlüğe ve Tutsaklığa Dair ...




Bu aralar herkesin küfür ettiği, herkesin kınadığı gerici bir davranış örneği görüyoruz; Google'a giriş sansürcüler tarafından engellendi. Peki neden böyle bir şey yapıldı diye düşünüyorum ama gericlikte amaç yoktur, amaçları varsa bile o da yapıcılığı yıkmaktır. Elbette bu durum uzun bir süre devam edicektir ama sonraları özgürlüğümüz olan bir çok şey yasaklanıcaktır.
Büyüklerimizin bir lafı vardır "Bizim zamanlarımız ne güzeldi" ya da "Mahrem kalmayacak! Ahlak elden gidiyor", işte bu insancıklar mutluluk kültürü olmayanlar, insanlığa bir tepeden bakamayanlardır.Bu insanlar zamanında RPG severleri, metalcileri, punkları, hippileri de dövdüler, o zamanlarda ahlak elden gidiyordu. Niye binlerce yıldır ahlak gidiyor da bir türlü yola çıkamadı bu ahlak? Belki de insanlar yüzleşmeyi renkli olmayı bilmiyordır ve yaptıkları ahlaksızlıkları içlerine atıyorlardır belki de tahammülsüzdürler.
Bu insanlar korkuyorlar, yoksa bir Ekşi Sözlük yüzünden ahlak gitmez ki, ahlak para için kızların, erkeklerin satılmasıyla gider, toplum böyle bozulur. Son olarak özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız yürüyen yeşiller deyip, Dns numaralarını kullanıyorum. Hadi onu da kısıtlayın!

Nam-ı diğer Ozan! Güç sizinle olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder